• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • 2018 - Рік правопросвітницького проекту "Я маю право"

Правопросвітницький проект "Я маю право"

Загальнонаціональний правопросвітницький проект "Я маю право!" проводиться з метою підвищення правової свідомості українців та інформування громадян щодо захисту їхніх прав у повсякденному житті.

Девіз проекту: Знаю! Дію! Захищаю! Ми не лише інформуємо громадян про їхні права, а й навчаємо їх, як ці права захищати. Ми даємо чіткі й зрозумілі поради, як діяти, коли твої права порушують. Ми доводимо, що держава може бути твоїм партнером. /Files/images/DSC07074.JPG

Реалізація проекту відбувається шляхом об'єднання зусиль та інфраструктури Уряду, органів Міністерства юстиції, системи надання безоплатної правової допомоги. Це дієвий та ефективний механізм, який дає можливість захистити свої права кожному.
Корисну правову інформацію та допомогу Ви можете отримати на офіційному веб-сайті "Я маю право!" http://pravo.minjust.gov.ua/

На виконання розпорядження Харківської ОДА від 09.01.2018 № 10 "Про затвердження Плану заходів з реалізації у Харківській області правопросвітницького проекту "Я маю право!" у 2018 році", відповідно до наказу відділу освіти Великобурлуцької РДА № 29 від 16.01.2018, з метою підвищення правової культури учнів у закладі розроблено План заходів (див. вклад.)

У закладі освіти згідно Плану реалізації проекту "Я маю право!" у лютому місяці були проведені виховні години "Правовий букварик" (1-4 класи), "Права людини - майбутнє країни" (6-10 класи), семінар "Ти людина - значить маєш право" (8-10 класи). На батьківських зборах прочитано лекцію "Реформа у галузі освіти у нашому житті". Учні 10 класу 13 березня проведи обговорення питання порушення прав людини під час круглого столу "Що робити, якщо порушуються твої права?"

/Files/images/IMG_20170216_092313.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 415

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.